Snacks
Friterede østershatte vendt i olie med safranmayo og urter.
Polenta krustade med syltet butternut squash.
Menu - serveres som delemad på bordene
Forret
Lun fiskefilet med grov remoulade og citron.
To slags sild.
Æg og rejer med mayo.
Rugbrød, surdejsbrød og smør.
Hovedretter
Trancheret andebryst med appelsinsauce, appelsinfilet, confiteret kråser og sauteret flowersprout.
Saltbagt selleri med selleripuré, syltet selleri og broken gel på mynte.
Salat af grønkål med pærer og mormordressing.
Pommes anna.
Dessert
Risalamande cheesecake med bund af pebernødder og kirsebærgel.
3 timers ad libitum drikkebuffet: Husets hvid- og rødvin, fadøl, 2 slags drinks, en mocktail, hjemmelavede lemonade, sodavand, alkoholfri øl og vin samt isvand.
*I vil blive placeret blandt restaurantens øvrige gæster, hvilket skaber en festlig og varm atmosfære, perfekt til en julefrokost. Dette er ideelt for mindre selskaber fra 2 op til ca. 50 personer.
Spiselauget’s hjemmelavede snaps: flaske 50 cl.
Pure Shots lakrids eller æble: Pr. flaske 70 cl.
Avec til kaffen: flaske 70 cl.
Portvin til desserten
Ekstra times ad libitum drikke