Spegeskinke med Vesterhavsost og syrlige rabarber.
Bresola med rygeost, ristet malt og bagte tomater.
Chorizopølse vendt med rodfrugter, Grøn mayo.
Håndpillede rejer vendt med fennikel, agurk, dild og grov sennep
Mousse af varmrøget laks, sprødt brød og bitre toner.
Ovnbagt fisk hertil safran sauce og urter
Ande confit vendt med sennep, løg og cornichons.Arancini – Friteret risotto med svampe mayo.
Små kartofler med estragon mayo. og sprød bacon.
Spansk inspirerede kødboller i krydret tomat sovs.
Lun kalveculotte hertil sauce og rodfrugter.
Salat på kål, dild og urter.
Hertil brød, smør og pesto.
Danske og udenlandske oste hertil syltet tilbehør efter årstiden.
Hvid chokolademousse med solbær i små glas.
Schous Chokoladekage med citroncreme og knas.
Brød og smør til osten.