Marinerede hvide sild og moster sild med karryæble salat.
Æg og tomat.
Varmrøget laks med flødespinat.
Pandestegte fiskefileter med remoulade og citron.
Røget andebryst med peberrodscreme og syltede tranebær.
Skinkesylte med syltede rødbeder og sennep.
Lun leverpostej med rødbeder.
Glaseret skinke med brunede kartofler og grønlangkål.
Tarteletter med høns i asparges.
Langtidsstegt oksefilet med rødvinsglace og ristede kartofler.
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Oste fra Nord og syd med syltet tilbehør.
Frisk Frugt.
Hjemmebagt brød, rugbrød og smør.
Ad Libitum under middagen:
Velkomstdrink – Mousserende vin.
Husets hvid og rødvin.
Flaske øl og sodavand,
Et glas dessert/portvin
Ad Libitum efter middagen (max 4 timer):
Husets hvid og rødvin.
Flaske øl og sodavand.
En avec til kaffen – Bailey, cognac ect.
Kaffe og The:
Vil man selv medbringe sødt til kaffen er der et tillæg pr. 10,- pr. person*
Kaffe og The med Sødt:
Kransekagestykker eller hjemmebagte småkager.