Ståbuffet/receptionsbuffet:
Koldrøget laks og citronmayo på bund af hjertesalat.
Tortilla med laks, sprød salat, urter og guacamole.
Honning marineret ben med coleslaw og hakket nødder til.
Stegte tigerrejer med mangosalat.
Rørt tatar af okse på sprødt rugbrød med syltede løg.
Carpaccio af krondyr med glace, parmesanchips og brombær.
Skinke med semitørrede tomater, urtemayo og pesto.
Mini hotdogs med italiensk inspireret pølse.
Roastbeef med pickles og friterede løg.
Mini sliders med pulled pork og barbecue.
Små spinattærter med syltede tomater.
Hjemmelavet små deller med rødkålssalat.
Lokale oste med kompot og sprødt.
Mazarinkage med vaniljecremefraiche og frysetørrede bær.
Panna cotta med havtorn og nougatin.
Luftig chokoladekage med karamel og bær.
6 valg.
Der er mulighed for at få andre indslag mod mere betaling.
Pris pr. tilvalg