Aften: 10-retters menu
Min. 10 gæster
7 timer
Pakken indeholder

10-retters menu af 4 serveringer

Servering 1
Ceviche af linefanget torsk med hyldeblomst granita.
Marinerede Nocerella oliven.
Popoverbrød med pisket citron smør.
Servering 2
Carpaccio af Okse, vilde svampe og sprødt brød.
Ravioli med karl johan, parmigiano og trøffel.
Servering 3
Krogmodnet nakkefilet med fermenteret blommepure.
Polenta med hjemmelavet kimchi mayo.
Nye kartofler med purløg.
Servering 4
Vaffel med Crème pâtissière.
Hjemmelavet miso is.
Chokolade ganache med salt crumble.

*Arrangementsstart kl. 18

Tilkøbsmuligheder

Vinmenu

DKK 395
pr. kuvert
inkl. moms

Alkoholfri vinmenu

DKK 395
pr. kuvert
inkl. moms

Vand m./u. brus ad libitum

DKK 25
pr. kuvert
inkl. moms

Prestige vin menu

DKK 595
pr. kuvert
inkl. moms

Forlænget åbningstid - pr. ekstra time

DKK 2000
inkl. moms