10-retters menu af 4 serveringer
Servering 1
Ceviche af linefanget torsk med hyldeblomst granita.
Marinerede Nocerella oliven.
Popoverbrød med pisket citron smør.
Servering 2
Carpaccio af Okse, vilde svampe og sprødt brød.
Ravioli med karl johan, parmigiano og trøffel.
Servering 3
Krogmodnet nakkefilet med fermenteret blommepure.
Polenta med hjemmelavet kimchi mayo.
Nye kartofler med purløg.
Servering 4
Vaffel med Crème pâtissière.
Hjemmelavet miso is.
Chokolade ganache med salt crumble.
Vinmenu
DKK
395
pr. kuvert
inkl. moms
Alkoholfri vinmenu
DKK
395
pr. kuvert
inkl. moms
Vand m./u. brus ad libitum
DKK
25
pr. kuvert
inkl. moms
Prestige vin menu
DKK
595
pr. kuvert
inkl. moms
Forlænget åbningstid - pr. ekstra time
DKK
2000
inkl. moms