Forret
1) Hjemmerøget laks med sprød salat og dildcreme
2) Lufttørrede nakkefilet med pesto, salat og parmesanflager
3) Ristet kylling vendt i karrycreme, drysset med bacon, på bund af sprød salat
Hovedret
1) Okseculotte med rødvinssauce
2) Kalveculotte med whiskysauce
3) Sousvide oksetyksteg med rosa pebersauce
3-retters menu
1) Gateau marcel med havtornsorbet og frisk frugt
2) Fragilité roulade med vaniljeis, frisk frugt og jordbær coulis
3) Cheesecake med friske bær
Opdækning
*Udover kuvertprisen kommer lokaleleje:
Laugsstuen: Kr. 800
Brun sal: Kr. 1.000
Rød sal: Kr. 1.500
Caféen: Kr. 1.500
Teatersalen: kr. 2.500
Hovedret: Helstegt oksemørbrad af dansk kødkvæg med rødvinssauce
DKK
100
pr. kuvert
inkl. moms