3-retters menu
Forret anrettet - vælg mellem:
Varmrøget laks med håndpillede rejer, syrnet fløde skilt med persilleolie, samt dild salat og sprødt
Bagt hvid fisk i sæson m. krydderurte beurre blanc, rejer, sprødt, grøn olie og friske krydderurte salater.
Klassiske tarteletter (2 stk.) med høns i asparges.
*2 første forretter serveres med hjemmebagt brød og pisket smør
Hovedret - buffet:
Dansk rosa stegt kalv m. forsommerens grønt, estragon cremesauce og nye kogte persille kartofler.
Krydderstegt kylling med tomatiseret pasta og tomat sauce.
Frilandsgris fra lokal gård i Tranum med gratin kartofler og skysauce.
Løgtærter pyntet med bacon og brøndkarse.
Broccoli salat med porrer og saltede solsikkekerner.
Mix salat med feta og bagte Cherry tomater.
Dessert anrettet - vælg 2-3:
Konfirmandens favorit: 2 pandekager med strøsukker og vaniljeis samt chokolade.
Bagt chokoladekage med vaniljeis og syltede skovbær
Sød lun Belgisk vaffel med vaniljeis, jordbær, chokoladesauce og flødeskum
* Mod tillæg + kr. 25,00 til pakken
Inkl. opdækning, lokaleleje m.v
Tillæg special diæter – Veganer, vegetar mm. ved nærmere aftale
Tillæg glutenfri brød
Ekstra rengøring ved glimmer/glitter/ris - 1 times støvsugning
Professionel bartender - pr. time i tidsrummet 23-02
Standard spiritus (rom, vodka, gin mf.) - pr. åben flaske
Tillæg ekstra time efter endt arrangement - pr. ekstra tjener time
Søndags- og helligdagstillæg pålægges som lokaleleje
Tilkøb pommes frites - kuvertanrettet eller fra buffet
Tilkøb pommes frites til hele selskabet
Velkomstdrink
Sodavand
Flaske øl
Husets vin - hvid- og rødvin
Kaffe & te
Små chokolader til kaffen
Kransekage til kaffen
Natmad - vælg mellem:
Hotdogs med klassisk garniture som “byg selv” fra buffet.
2 slags hjemmelavet pizza med skinke/pepperoni og Margarita.