Kold tapas serveret fra buffetbord:
- Blinis m/ laksetartar, purløg og løg
- Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/grøn pesto og grønt
- Rejecocktails m/håndpillet rejer, citron, urtedressing og grønt
- Mandelrøget laks m/ asparges og syltede urter
- Tortilla m/ostecreme, kylling og grønt
- Røget svinemørbrad m/syltede løg og grønt
- Røget dyrekølle m/ appelsin og tomat
- Soyamarineret kyllingespyd m/sæsonens salat
- 3 slags spansk pålæg m/grønt
- Dadler i svøb m/bacon
- 2 slags unika oste m/ druer og oliven
Hertil tzaziki, chilidressing, hvidløgsmayo, urtedressing, pesto, hjemmebagt brød, ristet rugbrød, smør og kryddersmør
Dessert serveret fra buffetbord:
- Islagkagebord m/ 3 slags hjemmelavet islagkage, saucer, drys og frisk frugt
Alle drikkevarer ud fra forbrug
Børn under 12 år.