Dag 1:
Sydfranske morgenbuffet - serveret ved mødelokalet: Økologisk kaffe/te, hjemmebagt brød, pålæg, ost fra Gundestrup Mejeri, den klassiske sydfynske brunsviger og frugt fra den sydfynske baghave
Møde:
Deltagerne begynder mødet med adgang til isvand og økologisk kaffe/te i lokalet.
Evt. ledsagertur:
Flere anbefalinger såsom: Svendborgs bymidte, kunstner-ejede galleri, franske bistro Salig Simons Gaard, en tur til Skårupøre Vingaard.
Frokost:
I hotellets restaurant får mødedeltagerne serveret en tallerken-/portionsanrettet frokost – inspireret af årstidens sydfynske råvarer.
Møde:
Deltagerne begynder mødet med adgang til isvand og økologisk kaffe/te i lokalet.
Eftermiddag:
Der serveres sunde og søde fristelser, samt økologisk kaffe/te.
Event:
Tour de Sydfyn – eftermiddag afsluttes med et fælles event.
I går ud i byen i hold og besøger lokale specialbutikker og cafeer/restauranter. På de forskellige lokaliteter kan I nyde, smage og gætte på forskellige øl, vine og oste. Hvert sted er der en quiz forbundet med smagningen. Turen afsluttes med kåring af det bedste hold.
Middag:
I nyder en tre- eller fire-retters menu ud fra jeres ønsker, men med vægt på brugen af lokale råvarer. Vinen tilpasses i samarbejde med vores sommelier. Evt. kåring af det vindende hold under middagen.
Og efter middagen åbner vi jeres egen bar med tjener, der sørger for fadøl og diverse drinks. Der er også mulighed for dans.
- Aftenen kan afsluttes med pølsevogn mm.
Overnatning:
Der er mulighed for, at deltagerne kan overnatte. Der 225 værelser og 550 senge til rådighed.
Morgenmad:
Tilbydes en store, sydfynske morgenbuffet.