Prisen inkluderer ”1 forret, 1 hovedret og 1 dessert”, fra menuen
Velkomstdrink
Vælg frit fra listen A til D.
Forretter
- Koldrøget laks med syltede græskar, rødløg, spidskål vendt i økologisk yoghurt, toppet med krydderurter og sprød rug
- Sydfynsk bresaola med syltet rødløg, sprød pastinak og basilikum aioli
- Terrine af Dansk fjerkræ med kørvelcreme, syltede tranebær, friterede capers og marineret hjertesalat
- Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør
Hovedretter
- Langtidsstegt kalveculotte med sugarsnaps, blomkålspuré, brændt blomkål, kartoffelsoufflé samt timiansky.
- Honningmarineret steg af skinke med persillestegte rodfrugter, Balsamico løg, lille spinattærte, stegte kartofler samt sennepskorn i skysauce.
- Gammeldaws oksesteg med glaserede perleløg, gulerødder, waldorfsalat, hvide kartofler, tyttebærmarmelader, syltede asier samt sauce af egen sky.
- Alle hovedretter serveres to gange
Desserter
- Gâteau Marcel med vaniljeis og bær
- Tiramisu med sorbet og sprød tuile
- Sprød marengsbund med 2 slags is og chokoladegitter
Vine
- Husets selskabsvine
- Hvidvin eller Rosévine, rødvin og sød vin ad libitum
Kaffe/te
1 Cognac eller 1 likør til kaffe/te