Helaftensarrangement 4
Pakken indeholder

Prisen inkluderer ”1 forret, 1 hovedret og 1 dessert”, fra menuen

Velkomstdrink
Vælg frit fra listen A til G.

Forretter
- 3 små hapsere på sprøde croutons bestående af Svendborg skinke med aioli, rørt laksemousse og paté rørt med cognac
- Hummerbisque med bagt fisk og friteret persille
- Bagt hellefisk med spinat en branche og beurre blanc
- Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør

Hovedretter
- Oksemørbrad med jordskokkepuré, hvidløgsbagte blommetomater, persillestegte kejserhatte, pommes Anna samt kraftig skysauce
- Fynsk lammekølle med persillestegte skorzonerrødder med hvidløg og cremet perlebygs- risotto med reven Vesterhavsost samt rosmarinsky
- Krondyrfilet med sur-sød tranebær, torvets grønsag, ristede kastanjer, nøddestegte petit kartofler samt vildtflødesauce
- Som udgangspunkt serveres hovedretten 1 gang

Desserter
- Fragilité med kaffeparfait og porter sirup
- 3 slags chokolade (mousse, kage og is)
- Mazarinkage med Chantillycreme og bær

Vine
- Her medfølger et specielt vinforslag med nøje udsøgte vine fra vores Sommelier, som er tilpasset den menu, I har valgt.

Kaffe/te med 1 Cognac/likør og sødt

Natmad
- Inkl. vælg frit fra vores liste, nr. 1 eller nr. 2 eller Nr. 3-8 med tillæg
- Fri bar med husets mærker af spiritus, alm. øl, vand og husets vine*