Champagne - serveres i sammenhæng med snacks
Snacks - varierer efter sæson - eksempelvis:
sild – dild – æble
okse – peberrod - purløg
Den lette menu á 4 serveringer - varierer efter sæson - eksempelvis:
Forretter
kammuslinger – basilikum – citron
ørred – tranebær – hasselnød
Hovedret
hjort – sort hvidløg - græskar
Forfriskning inden dessert
kærnemælk – cookies – brunt smør - forfriskning
Dessert
hvid chokolade - mørk chokolade - saltet karamel
Matchende vinmenu - varierer efter sæson - eksempelvis:
Forretter
022 Organic Furmint Zomborka, Tokaji, Ungarn
2021 Bourgogne Blanc Côte D'Or, Frédéric Magnien, Bourgogne, Frankrig
Hovedret
2017 Barolo, Bricco Chiesa, Silvio Alessandria - La Morra, Italien
Dessert
2018 Geisenheimer Kläuserweg Riesling, Auslese, Alexander Freimuth, Tyskland
Kaffe
Miljøvenligt mineralvand inkluderet
Tilvalg af 10 g dansk Baerii-kaviar
Tilvalg af danske oste