Forret - vælg mellem
Varmrøget laks med tør yoghurtcreme, agurker og de første små urter.
Carpaccio med parmesan, mandler og trøffelmayo.
Hovedret
Rosastegt kalv med grønne asparges.
Tomater i flere farver med balsamico, olivenolie og parmesan.
Salat på grillet forårsgrønt med flødeost, grøn olie og vilde urter.
Grønt salat med små sprøde grøntsager, croutoner og hyldeblomstvinaigrette.
Nye kartofler med urtesmør og havsalt.
Spiselauget signature sauce.
Gulderod- og agurk stænger med hummus.
Dessert
Brownie med vaniljeis og kyskager.
Mazarinkage med skovbær creme.
Frisk skåren frugt.
Drikkevarer ad libitum
Øl.
Sodavand.
2x øko safte på dispensere.
Husets hvid- og rødvin.
Kaffe og te på buffet til desserten.
Inkl. opdækning ved lange borde med hvide duger, levende lys og simple blomsterdekorationer
Aftensmad; byg-selv-hotdogs m. det hele.
Aftensmad; Byg-selv-burger m. salat, trøffel mayo og sylt.
Udvalg af gode pølser og oste m. tilbehør.
Chips og nødder.
Avec til kaffen; 3 cl.