Festlokale, opdækning og rengøring
Velkomstbobler og snacks
Tapioka med blåmusling og grillet mayo
Krustade med jomfruhummer og tomat
Tærte med cremefraiche og purløg
Forret
Røget laks med agurk, syltede æbler, hengemte beder og dildmayonnaise
Hovedret
Kalvefilet i sennep og salvie, vol au vent med nye gulerødder og forårsløg, gulerodspure og lys kalveglace med nye kartofler i urter a-part
Dessert
Friske bær vendt i citron og hyld, kærnemælks pannacotta, vaniljeis og skovsyre
Øl, vand og vin ad libitum under middagen
Kaffe, te, sødt og avec efter middagen
4 timers cocktailbar, 7 slags + 3 alkoholfrie
Natmad
Blomster på bordene, pr. stk
Fra
DKK
295
inkl. moms
Forlængelse af cocktailbar (2 timer)
DKK
295
pr. kuvert
inkl. moms
Reception (2 timer)
DKK
295
pr. kuvert
inkl. moms