Forret - vælg 1 af:
Sukkersaltet rimmet laks med dildmarinerede små kartofler.
Tigerrejer med chili, ingefær og hvidløg vendt i nudon nudler, persille og sød soja.
Klassisk Carpaccio af oksemørbrad.
Vitello Tonnato; Kalveinderlår med cremet tunsauce, rucolasalat, oliven og pinjekerner.
Foie gras på and med sprøde salat, havsalt og pærekompot.
Hovedret - vælg 1 af:
Helstegt lammekølle med kartoffel a la creme og spinatquiche.
Farseret perlehønebryst med krydderurter, stegte svampe og fjerkræssky.
Confit af canette ander med stegte skalotteløg, sort peber og fjerkræssky.
Pighvar stegt på ben, reduceret fiskesky, timian og hvidløg.
Skindstegt laks med jomfruhummerbisque, rosa peber og spidskommen.
Dessert - vælg 1 af:
Klassisk Tiramisu med ladyfingers og mascarpone.
Gateau Marcel med friske bær og coulis.
Citrontærte med marengs og syltede citroner.
Udvalg af sorbeter med knas og madeleinekage.
Udvalg af tre slags ost samt syltede valnødder.
Drikkevarer ad libitum.