Serveret på bordene:
Marinederede sild med karrysalat og løg
Karrysild i æble/akvavitlage med rødløg og dild
Håndpillede rejer med øko æg og hjemmerørt mayonaise
*Serveret på bordene med hjemmebagt brød, smør og fedt
Serveres som buffet:
Varmrøget lakserilette med syltede urter, puffet boghvede og shiso
Pankopaneret torsk med grov hjemmelavet remoulade og grillet citron
Tarteletter med høns i asparges
Slagterens hjemmelavede medister med julerødkål
Ribbenssteg med hjemmesyltede agurker
Anderlår confit med stegte æbler, syltet græskar og andesauce
Grønkålssalat med appelsin, æble, salte solsikkekerne og feta
Langtidsbagte rødkål med kirsebær, honning og timian
Dessert
Risalamande med kirsebærsauce
Bûche de Noël - klassisk fransk juledessert
Danske oste med sødt, salt og sprødt
Frisk frugt, nødder, dadler mm.
Husets velkomstbobler
Crémant d Alsace øko
Snacks til boblerne
Standard drikkevarepakke: øl, vand & husets- rød- og hvidvin ad libitum under middagen
Medium drikkevarepakke: øl, vand & husets- rød- og hvidvin ad libitum hele aftenen
Deluxe drikkevarepakke: øl, vand & husets- rød- og hvidvin ad libitum hele aftenen + efter middagen et udvalg af drinks & ciders i 3 timer
Natmad: hotdogs m. røde pølser/ grillpølser, briochebrød, ketchup, remoulade, sennep, rå løg, ristede løg og syltede agurker
Natmad: aspargessuppe med kødboller og friskbagt baguettes
Natmad: 2 sliders: fried chicken m. røget pebermaya, salat og tomatrelish i briochebolle + okse m. ost, spørde løgringe, bacon, pickles og salat i briochebolle
Natmad: frikadeller med kartoffelsalat og surt
Natmad: flæskestegssandwich
Natmad: charcuterie - pølser, skinker og oste m. friskbagt foccacia, sylt, sødt og salt
Overnatning enkeltværelse inkl. stor morgenbuffet
Overnatning dobbeltsværelse inkl. stor morgenbuffet