Reception fra kl. 14.30
Velkomstdrink
Bryllupskage
4-retters menu
Forret - vælg 1 af menuforslagene:
Cæsarsalat med grillet kylling serveret med stegt bacon, croutoner og parmesanost.
Carpaccio med rejer og syltede skalotteløg.
Ceviche af torsk med mango og kokosmælk.
Fiskesymfoni med lakseroulade, røget hellefisk serveret med citroncreme og tunmousse med rugbrødschips.
Fiske tapas med rimmet-laks, tun-sashimi med sesam-sauce og røget hellefisk serveret med citroncreme.
Ovnbagt hvid fisk serveret med sprød salat og citron creme.
Smørstegt kammusling med avocadocreme, blomkål og sylte æblesalat.
Stegt andeterrin med kantareller, brombær og æbler.
*Serveres tallerkenanrettet og med brød og smør.
Mellemret - vælg 1 af menuforslagene:
Hyldeblomst-, citron, passionsfrugt- eller rabarbersorbet.
Gazpacho.
Græskarsuppe med ingefær og kokosmælk.
Skaldyrsbisque.
Hovedret - protein - vælg 1 af menuforslagene:
Oksefilet serveret med grillede tomater, broccoli, timianbagte gulerødder og rødvinssauce.
Kalvefilet serveret med fyldte svampe, årstidens garniture og rødvinssauce.
Berberiandebryst serveret med appelsin-valnøddesalat, sauterede grøntsager og portvinssauce.
Stegt krondyrkølle serveret med årstidens garniture, druesauté og vildtskysauce.
Langtidsstegt honningglaseret svinefilet serveret med persillebulgur, æble/løgconfits og whiskysauce.
Tournedos med rødbeder og pebersauce.
Langtidsstegt lammekølle serveret med knoldselleri-flan, sprød salat og rødvinssauce.
Sæsonens urtebagte laks eller torsk serveret med sauterede grøntsager og safransauce.
Hovedret - kartofler - vælg 1 af menuforslagene:
Flødekartofler.
Hvide persillekartofler.
Pommes Duchesse med rösti.
Bagte Kartofler serveret med persillesmør eller cremefraiche.
Dauphinoise.
Små stegte mian- eller rosmarinkartofler.
Kartoffelgratin.
*Hovedretter serveres som fadservering, tallerkenanretning eller buffet
Dessert - vælg 1 af menuforslagene:
Rabarbertrifli med marcipancrumble.
Hvid chokolademousse med hindbærsauce.
Brownie serveret med baileysparfait.
Mørk chokoladekage med bærpuré og vaniljeis.
Moussesymfoni med 3 slags mousse eller 2 slags mousse og parfait-is.
Ostetallerken med tre slags oste og honningnødder.
Key-lime surprise med lime curd og marengs.
Vin ad libitum (under middagen)
Kaffe, te, øl, sodavand og vand ad libitum - indtil kl. 2.00
1 genstand spiritus pr. gæst
Natmad
Tom Kha Kai - Thai kylling kokos suppe
Aspargessuppe med kødboller.
Klar suppe med kød- og melboller.
Sandwiches med forskelligt fyld.
Hotdogs.
Boller med pålæg og lun leverpostej.
Pizza.
Pancit Molo - Filippinsk wonton suppe.
Gratis overnatning for brudeparret.
Tillæg for ekstra time efter kl. 02 - pr. påbegyndt time
Øl og sodavand ad libitum i 2 timer - efter kl. 02
Sodavand
Øl / fadøl
Flaske vin
Tilkøb fri bar
Andre tilkøbsmuligheder - fx cocktails, drinks, dansegulv, DJ & lys, snacks mm.
*Alle ønsker kan opfyldes