Velkomstdrink og snacks
Røgede mandler og syltede oliven
Charles Bailly, Blanc de Blancs
3-retters sæsonmenu - eksempelvis
Forret
Varmrøget laks med friske ærter, saltet agurk, radise, dild mayonaise og ærteskud.
Surdejsbrød og luftig smør.
*Serveres som share food eller tallerkenanrettet
Hovedret
Langtidsstegt okse med hvidløg og timian.
Saftig rullesteg af kylling med salvie, rosmarin og ramsløgs gremolata.
Stegte små nye danske kartofler vendt med urter, citronskal og persillesmør.
Grillet dansk kål med estragoncreme, syltede tyttebær og brøndkarse.
Tomat i variation med oliven, syltede rødløg, balsamico, god olivenolie og basilikum.
Rødvins skysauce fyldt med purløg og røget marv.
Madværks aromatiske chili.
*Serveres som share food
Dessert
Koldskålsmousse med karamelliseret hvid chokolade,
bagt rabarberkompot og vanilje syltede rabarber
*Serveres tallerkenanrettet
Vin til middagen
Forret
Grüner Veltliner Ecker Eckhof, Wagram
Hovedret
Ch. La Croix des Pins, Les 3 Village, Ventoux
Vin, øl, sodavand og vand ad libitum.
Kaffe og te.
Inkl. opdækning med hvid dug, servietter og bloklys.
Inkl. lokaleleje, service, personale til servering & oprydning.
*Obligatorisk rengøring 2995,- ud over kuvertpris.
*Prispakken er gældende for april, maj, november og december.
Tilkøb dessertvin: Semillon Gewurztraminer Late Harvest, Casa Silva 50 cl
Tilkøb dessertvin: Ch. Lauriga Rivesaltes Ambre Hors D’Age, Paul Mas 37,5 cl
Tilkøb ekstra time
Cocktailbar i 3 timer med bartender
Mix selv longdrinks
Shuffleboard
DJ