Apéritif & snacks - eksempelvis
"Rejebrød” med tigerrejer, chili, koriander, fiske sauce og sesam.
Små blinis med dansk ”kaviar”, creme fraiche og rå løg.
5-retters menu
Forret - eksempelvis:
Jordskokkesuppe m. ristet kammusling, grøn olie, jordskokkechips og croutons.
Cremet tomatiseret fiskesuppe med stegt lyssej og æble og bladselleri crudité.
Kartoffel-porre suppe med sprødstegt skinke og croutons.
Rimet torsk med sennepsmayo, råmarinerede rødbeder og sprøde rugbrød.
Røget laks med peberrodscreme og æbler parisienne.
Stegt kulmule med selleripuré, syltet agurk parisienne m. hyldeblomst og dild, rygeostecreme, brunet smørskum og karse.
Rimmet kammusling m. radisecrudité, frisk spinat, rugbrødscrumble og skilt sovs af fløde-hvidvin-æble-løg og urteolie
Grønne citronsmør stegte asparges med ”dansk kaviar”, vagtelæg, sauce mousseline, friteret kørvel og ristede kapers.
Tun-tatar med dansk tang, wasabi mayo og frisk agurk.
"Dekonstrueret" dansk tatar: Håndskåret kød, sennepsmarineret rå blomkål, balsamico marinerede rå rødbedestrimler, sprødstegte kapers, grillede forårsløg, peberrods-mayo og sprøde rugbrødsflager.
Confiteret andelår på salat af fennikel- og pærecruditeé med pomelo og appelsin/lakrids vinaigrette.
Carpaccio med Vesterhavsost, ristede græskarkerner og rucola.
Hyben-saltet, lyngrøget andebryst m. æble-fennikel salat m. tranebær og valnødder.
Pære-avocado salat med pistacier, dild og honning-senneps dressing.
Hovedret - eksempelvis
Bøf af kalveculotte m. bearnaise eller glace, årstidens grønt og pommes anna
Braiserede oksekæber med kartoffelmos, glaskåls crudite, olivenolie-chilli pocheret forårsløg vendt i løgaske, surtsyltet pære og sauce af braiserelagen.
Perlehønebryst m. semidried tomater, basilikum og friskost, serveret med risotto m. svampe og chorizo samt årstidens grønt
Lammekrone med puré af ærter, pandestegte brede bønner m. citron, scarlotteløg og persille samt bagte æbler. Hertil lammesky med timian.
Unghanebryst med løgpuré, syltet pære, pom fondant & rødvinssauce.
Stegt hvid fisk m. blomkålspuré, syltede løg, kaperssauce, nye kartofler og urter.
Kalv a la saltimbocca med ovnstegte kartofler, nye kartofler, hvidvinssauce og sommergrønt.
Ølbraiserede spoleben m. perlespelt, stegte svampe, broccoli og gulerødder samt sauce af braiseringslagen
Svampe risotto m. årstidens grønt.
Melanzane (ovnbagt aubergine-tomatsovs-ost) m. årstidens grøn.
Dessert - eksempelvis
Gateau Marcel m. vanillecreme og årstidens frugt.
Creme Bruleé m. sorbet af årstidens frugt.
Hindbær panacotta m. hyldeblomstsorbet og sprøde kager m. ingefær.
Jordbær vendt i sukker med creme fraiche, chokoladecreme, karamel, marengs og karse
Hvid chokolade ganache med solbærcoulis og øl-farin is.
"Mormors æblekage" med let pocerede æbletern, havrecrumble, vanilleis og råsyltede tyttebær.
Flødeis m. hindbær, skovbærcoulis og nøddekrokant.
Braiseret ananas med hvid chokolade panacotta og sprøde karamelsnører.
Bagte blommer og æbler med marcipan og ingefærsorbet.
Vin, øl, sodavand og vand ad libitum i 5 timer
Kaffe & avec samt petit four.
Fri bar efter middagen med øl, vand, vin og spiritus.
Natmad
Toast
Hot dog
*Kan tilpasses efter individuelle ønsker
Ekstra tillæg for selskaber under 15 personer ved ønske om eget lokale eller sent afslutning
Tilkøb ekstra ret
Forlængelse af arrangement med ekstra time - pr time.
(min. kr. 1.500)
Blomsterdekoration
Hvide duge (eller anden farve)
Tilkøb spiritus i yderligere time - pr. time
Tilkøb ekstra kammusling til suppe
Tilkøb oksemørbrad til hovedret
Tilkøb lammekrone til hovedret