09.00 – I konferencelokalet:
• Buffet med kaffe, the, isvand, pålæg, hjemmebagt brød, chokolade croissanter, ost, marmelade og frisk frugt.
12.00 – I restauranten:
Frokostbuffet med f.eks.:
• Koldrøget islandsk laks med rygeostcreme.
• Røget grønlandsk hellefisk med dildcreme.
• Hønsesalat med karse & bacon.
• Sprød salat med krydderurter & vinaigrette.
• Dagens suppe; fisk, skaldyr eller vegetar.
• Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen serveret med diverse garniture & sauce.
• Rosastegt kalvefilet med knoldselleri, gulerødder, kartoffelkompot & svampesauce.
• 3 danske oste med nødder og sylt.
• 3 slags brød & hjemmerørt smør.
• Hertil valgfri 1 stk. valgfri sodavand.
12.30 – I konferencelokalet:
• Opfyldning af kaffe, the, isvand og frisk frugt.
14.00 – I konferencelokalet:
• Eftermiddagssødt samt opfyldning af kaffe, the og isvand.
16.30 – Arrangementet slutter.
Inkl. lokaleleje.
Mulighed for opsætning af runde borde.
Opgradering til middag efterfølgende.