Lokale med AV og wifi - kl. 16-22
Økologisk kaffe, økologisk te fra Emeyu og isvand ad libitum.
Hjemmebagt kage / sødt
Sæsonens hele frugt
2-retters middag
Forret - vælg mellem:
Koldrøget laks med rygeostcreme, hjemmesyltet rødløg og urte-crudité med citronskal.
Grønne og hvide asparges med hollandaise, hjemmesyltet skalotteløg, radiser og rugbrødscrumble. (sæsonbestemt)
Krydret kalve carpaccio med rucola, citronolie, pinjekerner og parmesan.
Hummer bisque med kammuslinger og fennikel.
Kartoffel-porre suppe med ristede croutoner, chiliolie og kørvel.
Hovedret - vælg mellem:
Farseret unghane med risotto af durumkerner, hertil græskarpuré, syltede græskar og stegte løg.
Bagt kulmule med kartofler vendt i smør og havsalt, hertil friske ristede majs, porresauce og ærteskud.
Kalvecuvette sous vide med danske rødder, porrer og majs vendt i persille, toppet med danske syltede kejserhatte og serveret med dagens kartoffel.
Braiseret svinekæber med fennikel crudité, bælgærter, kartoffelpure og sprøde jordskokkechips.
Dessert - vælg mellem:
Gateau Marcel med is, karamel/nøddekrokant og hjemmelavet marengs
Rødgrød med vaniljeis og mandel krokant.
Citronfromage m. brændt marengs og skovsyre.
Hindbærmousse med brændt hvid chokolade og myntesukker.
Friskbagt æbletærte på danske æbler med marcipan og kanel, toppet med creme fraiche med vanilje.
Kirsebærcrumble med syrnet creme og karamelliseret appelsin.
*Vin, kolde øl og vand – betales efter forbrug
*Prisen gælder for valg af forret & hovedret eller hovedret & dessert
Sandwich
Tapasanretning
Chokolade
Salte chips, røgede mandler, og dip
Velkomstdrink - 1 glas cava
Køkkenets gryderet
Sodavand
Øl
Vin på flaske - rød/hvid/mousserende
3-retters menu
Vin, øl og vand ad libitum i 3 timer
Vin, øl og vand ad libitum i 3 timer