Snacks
Gyoza m/ kylling - friterede japanske dumplings, ponzu, urter & teriyaki sauce.
Forretter
Tuna tataki m/ tangsalat, edamame & sesam.
Oksetatar m/ svampeemulsion, valnødder, syltede bær, skovsyre & revet saltet æggeblomme.
Radicchio m/ straciatella serveres m/ nødder & focaccia.
Hovedret
Striploin m/ brocollini, sauterede grønne bønner & demi glaze m/ skalotteløg.
Græsk salat m/ tomater, kapers, rødløg, oliven, feta & peberfrugt.
*Maden serveres ‘family-style’ på fade til deling ved bordet.
*Prisen er for menuen inkl. vand m/u brus.
Tilkøb dessert - vælg mellem:
Rabarbertærte m/ mascarpone & vanilje.
Creme brûlée argentinsk variation m/ dulce de leche.
Pavlova m/ sensommerbær & lemon curd.
Panna cotta m/ limoncello, rabarber & kakao-crumble.
Tilkøb vinmenu
Bobler - 1 gl. Cava Corpinnat Brut Reserva, Castellroig, øko, vegansk.
Hvidvin - 1 gl. Chardonnay, Maddie Lane, Californien.
Rødvin - 1 gl. Château du Courlat, Merlot & Cabernet Franc, Bordeaux.
Tilkøb vinmenu med gode vine ad libitum i 2,5 time
Sprød, jovial Sauvignon Blanc fra Loire & en krydret bærbombe fra Rioja.
Tilkøb vinmenu med rosévin ad libitum i 2,5 time
Tør, seriøst læskende Cabernet Franc fra Loire og den saftige rosé-darling Saint Max fra Côtes de Provence med pikante urter & friske røde sommerbær.
Tilkøb blød bar ad libitum i 2,5 time
Fire forskellige øl fra Nørrebro Bryghus, Royal, rødvin, hvidvin & rosé samt økosaft & alkoholfrie alternativer.
Aperol Spritz
Cocktail pitchers - Mojito/ Red Passion
10 kolde fra kassen - 1664 Blanc & Heineken
Rosé Rosé Rosé - 2 Magnum Saint Max & chips
Friskbrygget kaffe eller te
Avec
Luksus avec
Espresso Martini