Find pianist til reception på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Receptionspianist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk der er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere