Rex&Lorenzen

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time

Profil

Vi er en duo, der kommer ud og spiller og synger Aage Stentofte sange. Bl.a "I Den Mellemste Køje", "Kys Hinanden" og "Pigen Var Sytten". Herudover bliver der også givet anekdoter om sangenes ophav og om Aage Stentofts liv.
Sanger Mogens Rex, uddannet på Statens Teaterskole, har bla. været ansat på Det Kongelige Teater i 7 år. Pianist Jens Kristian Lorenzen, uddannet på Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

Læs mere...

Mere om Rex&Lorenzen

"Mogens Rex scorer point med de sjovere af teksterne. Hans helt personlige version af "Den mellemste køje" og "Dit hjerte er i fare, Andresen" eller hans underspilning af "Luk dine små uskyldige øjne" og "Pyt"-visen sidder i skabet. Rent vokalt kunne han da mageligt gøre sig i både operette og musical, der er både volumen og klang i den stemme. (...) Ved klaveret sekunderer Jens Christian Lorenzen kompetent og loyalt sine kolleger." Fra anmeldelse af Bogense Sommercabaret 2015 i Fyens Stifttidende.

Kontakt Rex&Lorenzen

Kontakt Rex&Lorenzen via formularen her, så vil Rex&Lorenzen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.