Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Ronnie Siegumfeldt Andersen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-5 timer

Profil

Underholdende og inspirerende foredrag om hvordan vi indgår i positive relationer med hinanden og hvad vi gør når tingene spidser til. Med udgangspunkt i viden om konflikthåndtering og forhandling leveres et underholdende foredrag som skaber både godt humør og eftertanke.

Læs mere...

Mere om Ronnie Siegumfeldt Andersen

Ronnie Siegumfeldt Andersen, indehaver af ConflictOR, har bred erfaring med konfliktforebyggelse og konflikthåndtering. Han arbejder som konfliktmægler i sager hvor parterne ikke selv er i stand til at løse konflikten. Derudover arbejder han som personalekonsulent i Region Nordjylland hvor han rådgiver og bistår ledelse på alle niveauer.

Evnen til at mestre svære situationer kan afgøre hvordan vi sikrer vores netværk og hvordan vi bevarer en positiv relation til eksempelvis en kunde eller en samarbejdspartner. Sociale kompetencer kan trænes og forbedres. Ronnie har blandt andet holdt foredrag for ALDI, KMD, Danske Bionalytikeres tillidsrepræsentanter og Bruger og Hjælpergruppen som er en privat forening.

Kontakt Ronnie Siegumfeldt Andersen

Kontakt Ronnie Siegumfeldt Andersen via formularen her, så vil Ronnie Siegumfeldt Andersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.