Psykolog, stresscoach og kostvejleder Sara Spangsberg

Prisniveau

Kr. 5.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-3 timer

Profil

Sara Spangsberg er autoriseret psykolog, kostvejleder og stresscoach og har i mange år arbejdet med sundhed samt forebyggelse og behandling af stress.
Hun tilbyder foredrag om stress, samt sundhed.
Hun er fagligt stærk, yderst uhøjtidelig og har let til latter, og hun lægger en ære i at tale et sprog, som alle forstår. Dermed formår hun at tage fat i komplicerede og tunge emner og gøre dem letforståelige og underholdende på en måde, der fanger tilhørernes interesse og understøtter indlæring.

Læs mere...

Mere om Psykolog, stresscoach og kostvejleder Sara Spangsberg

Det sunde liv
- Nogen gange er pizza bare det sundeste valg.

Et provokerende, lærerigt og underholdende foredrag, der højst sandsynligt vil ændre tilhørernes måde at tænke sundhed på, uanset om det er i privatlivet eller på arbejdspladsen.
For hvad er sundhed?
I en travl hverdag i et præstationssamfund, hvor vi dagligt bombarderes med ting vi skal, superfoods, ting vi bestemt skal lade være med, diverse kure, krav om daglig mindfulness eller yoga, speltbrød, KETO, selvrealisering, økologi, pyt-knapper, marathonløb og meget meget mere, kan det være virkeligt svært at finde ud af, hvad der er op og ned, og mange giver enten op på forhånd eller slider sig halvt ihjel i forsøget på at nå det... - Og det er vel ikke sundt, er det??

Foredraget giver
En helhedsorienteret forståelse af hvad sundhed er
Hjælp til at kunne have en langsigtet tilgang til sundhed
Ingen løftede pegefingre eller regler
Hjælp til at finde sin egen vej og sin egen sundhed
Muligheden for at slippe sine ’burder’
Et opgør med sundhedsfanatisme
En psykologfaglig vinkel på sundhed

Der deles rundhåndet ud af teoretisk viden og praktiske værktøjer, krydret med masser af billedsprog, eksempler fra eget liv og et skævt smil.

Gør foredraget til en temadag
Der er mulighed for at udvide foredraget til en temadag, hvor deltagerne får mulighed for at arbejde i dybden med, hvordan de kan ændre deres sundhedspraksis, hvad enten det er privat eller på arbejdspladsen. På en temadag arbejdes der grundigere med de konkrete fokusområder, der opleves som relevante for deltagerne, f.eks. de psykologiske årsager til overspisning, ’all in or nothing’ problematikker, selvbebrejdelser, konkrete sundhedstiltag, at komme over forhindringerne eller andet.

Foredraget kan naturligvis tilpasses de behov, der er i lige netop jeres organisation eller gruppe. Både hvad angår indhold, deltagerantal og varighed.
Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Kontakt Psykolog, stresscoach og kostvejleder Sara Spangsberg

Kontakt Psykolog, stresscoach og kostvejleder Sara Spangsberg via formularen her, så vil Psykolog, stresscoach og kostvejleder Sara Spangsberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.