Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Saturday Night Swing Band

Prisniveau

Kr. 5.000 - 9.000

Hjemby

Varighed

3 x 45 min.

Profil

Et høre og dansevenligt band på den danske jazz og swing himmel, med en glad swingende rytme der vil få alle på dansegulvet.

Saturday Night Swing Band består af gamle garvede musikere med mange års erfaring fra flere store kendte orkestre og som i 2009 fandt sammen i Saturday Night Swing Band.

Læs mere...

Mere om Saturday Night Swing Band

Vi spiller så der er mulighed for både at lytte og samtale og vi syntes det er særdeles festligt at spille for et dansende publikum.

Vi spiller alle dage i ugen,-ikke blot saturday night...og vi spiller flot fejende swing musik med gamle kendte udødelige melodier fra den amerikanske sangskat.

Flere i orkesteret er udstyret med glimrende sangstemmer og vi leverer glad musik til enhver lejlighed. På cafeér, restauranter, jazz klubber, til brunch, receptioner, familie, have og gade fester, firmafester hal arrangementer m.v.

Den faste besætning er med Kjeld Flemming ved trommerne, kontrabas Steffen Andersen, piano Poul Mørch-Petersehn, tenorsax Ole Schmidt, trompet og vokal Preben Aarø.

Kontakt Saturday Night Swing Band

Kontakt Saturday Night Swing Band via formularen her, så vil Saturday Night Swing Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.