Book saxofonist i Aalborg her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest interessante portaler med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Idéen bag bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere , så folk, som leder efter den perfekte underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også muligheder for forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du søger en saxofonist i Aalborg eller du er en artist, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.