Book saxofonist i Birkerød her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som private, unge som gamle.

Formålet med denne portal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk, der søger efter fuldendt underholdning og musik, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter en saxofonist i Birkerød eller du selv er en artist, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.