Book saxofonist på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen, hvor du finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere således, at personer, på jagt efter ideel musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor mange interessante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for inden en event at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller leder efter en saxofonist på Bornholm, så vælg Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.