Book saxofonist i Brædstrup her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest interessante bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer, på jagt efter ideel musik og underholdning, kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et udvalg af bands indenfor mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger en saxofonist i Brædstrup eller du selv er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.