Book saxofonist i Esbjerg her

Med Eventzonen.dk kan du nemt og hurtigt finde de bedste og dygtigste saxofonister til din kommende begivenhed. Vi har samlet alle de bedste saxofonister i Esbjerg, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik. Hos os finder du musik og underholdning for enhver smag, så uanset hvad du søger, så finder du det hos os. Se vores mange dygtige kunstnere herunder og book allerede i dag.
5.0

LoungeSax

Overrask din gæster med en saxofonist! LoungeSax er saxofonist Jakob Elvstrøm, der ledsages af diskret baggrundsmusik på Ipad. Musikken er bossa no...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.999 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Formålet med denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere , så personer, der er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du søger en saxofonist i Esbjerg eller du selv er en artist, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.