Book saxofonist i Gråsten her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som firmaer, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således, at danskere, der er på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og det uden, at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet men den portal, der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også muligheder for inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger en saxofonist i Gråsten eller du er en artist, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.