Book saxofonist i Hårlev her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som private, voksne som børn.

Idéen bag portalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier så danskere, på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden, at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Vores udvalg dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog med gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger en saxofonist i Hårlev eller du er en artist, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.