Book saxofonist i Nørre Alslev her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen.dk er en af landets mest spændende og største bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som private, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere , så personer på jagt efter den fuldendte musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter en saxofonist i Nørre Alslev eller du selv er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.