Book saxofonist i Ribe her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som firmaer, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere, som søger efter fuldendt musik og underholdning, kun behøver at søge ét sted; og det uden at de skal betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode ideer og inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også muligheder for på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter en saxofonist i Ribe eller du er artist, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.