Book saxofonist i Ringe her

Leder du efter den bedste saxofonist i Ringe? Så er du kommet til det rette sted. Hos Eventzonen.dk ønsker vi at samle alle de bedste saxofonister i hele Danmark. Hos os finder du musik og underholdning for enhver smag. Find en kunstner der passer til dit kommende event nedenfor og foretag en booking i dag.

5.0

LoungeSax

Overrask din gæster med en saxofonist! LoungeSax er saxofonist Jakob Elvstrøm, der ledsages af diskret baggrundsmusik på Ipad. Musikken er bossa no...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.999 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

LoungeSax

Overrask din gæster med en saxofonist! LoungeSax er saxofonist Jakob Elvstrøm, der ledsages af diskret baggrundsmusik på Ipad. Musikken er bossa no...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.999 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets mest interessante og største portaler, hvor man kan finde alle genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra begyndelsen, og det , så folk, der er på jagt efter den ideelle underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted; og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke bookingbureauet men i stedet bookingportalen, der samler valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også god mulighed for inden en fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger en saxofonist i Ringe, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.