Book saxofonist i Ryslinge her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere , så danskere på jagt efter den fuldendte underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men den portal, der samler alle mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Med video på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller leder efter en saxofonist i Ryslinge, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.