Book saxofonist i Silkeborg her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere , så danskere, der leder efter den perfekte underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted; og det uden at de behøver betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet men portalen, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Desuden er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har man også muligheder for inden en fest eller event at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger en saxofonist i Silkeborg eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.