Book saxofonist i Slagelse her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det således, at personer, på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker vores underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter en saxofonist i Slagelse, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.