Book saxofonist i Søborg her

Med Eventzonen.dk kan du nemt og hurtigt finde de bedste og dygtigste saxofonister til dit kommende event. Vi har samlet alle de bedste saxofonister i Søborg, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik. Hos os finder du musik og underholdning for enhver smag, så uanset hvad du leder efter, så finder du det hos os. Se vores mange dygtige kunstnere herunder og book allerede i dag.
5.0

LoungeSax

Overrask din gæster med en saxofonist! LoungeSax er saxofonist Jakob Elvstrøm, der ledsages af diskret baggrundsmusik på Ipad. Musikken er bossa no...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.999 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med denne portal fra starten, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk, der leder efter ideel musik & underholdning, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden, at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men den portal, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere hos os.

Vores store sortiment dækker fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter en saxofonist i Søborg, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.