Book saxofonist i Sommersted her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk, hvor man finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Idégrundlaget for bookingportalen er at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således, at danskere, som leder efter helstøbt underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og uden, at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor mange genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end en portal, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter en saxofonist i Sommersted, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.