Book saxofonist i Vallensbæk her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som firmaer, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det således, at folk, på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker vores underholdende kunstnere.

Vores store udvalg strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end blot samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Desuden er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger en saxofonist i Vallensbæk, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.