Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Sax og guitar jazz duo

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-3 timer

Profil

Gør din fest eller reception ekstra mindeværdig med lyttevenlig og behagelig jazzmusik. Book os og forkæl dine gæster med mange af de velkendte jazznumre i melodiske og nærværende fortolkninger. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på musik til dit arrangement. Læs mere om os og hvad vi kan tilbyde nedenfor.

Læs mere...

Mere om Sax og guitar jazz duo

Musikken fungerer perfekt som baggrundsmusik til middage, fester og receptioner. Musikken bliver leveret med roligt overskud og masser af improvisation. Vi sørger altid for at tilpasse lyd og volumen så det passer med stemningen til dit arrangement.

Repertoire er varieret og indeholder mange af de gode, gamle jazznumre af fx Cole Porter, Duke Ellington og Jobim. Ønsker Du et særligt nummer til lejligheden, så finder vi selvfølgelig ud af det.

Søren Erichsen
71 år, saxofonist. Søren har spillet saxofon hele sit liv. Hans spil er kendetegnet ved en varm og tiltalende lyd. Stilen er tilbagelænet og melodisk og meget lyttevenlig. Søren er inspireret af de store saxofonister som Lester Young og Sonny Rollins

Bjørn Fred Jensen
32 år, guitarist. Bjørn har spillet guitar hele livet og kastede sig over jazzen, da han første gang stødte på den belgiske sigøjnerguitarist Django Reinhardt. I denne sammenhæng er han især inspireret af guitaristen Joe Pass' elegante akkompagnementstil.

Søren og Bjørn mødte hinanden gennem den københavnske jazzscene, hvor man ofte mødes og jammer på kryds og tværs af alder og baggrunde. De har spillet sammen i over 10 år og har stor erfaring med at spille til private fester som bryllupper, fødselsdage, middagsselskaber, receptioner og meget mere. I denne duo er de forenet gennem der glæde ved den melodiske swing jazz.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Videoklip

Kontakt Sax og guitar jazz duo

Kontakt Sax og guitar jazz duo via formularen her, så vil Sax og guitar jazz duo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.