Find selskabspianist på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Selskabspianist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Ideén bag denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at personer, på jagt efter god underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor mange interessante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du leder efter den bedste underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere