Find serveringsteater nær Esbjerg her

4.9

Ivan & Thomas

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Din polske tjenerinde Patruska Wladonischky

Patruska er en skøn naiv polsk tjenerinde, der med sit tykke polske accent og pligtopfyldende væsen er en sand perle undercover til din fest.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Frk. Olsen´s Vikarbureau

Frk. Olsen´s Vikarbureau består af 4 rablende personligheder, der optræder som tjenere, uden at være det! Der spredes glæde, sang og musik, stemnin...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Festens EfterretningsTjeneste

Er du træt af kedelige taler og intetsigende festsange?

Så book FET alias Festens Efterretnings Tjeneste til at sætte gang i lattermusklerne!

...

Hjemby
Blokhus
Vis kunstnerprofil
5.0

Københavns Serveringsteater

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.0

Tjenershow

Vi er de sjove, optrædende Tjenere og folk er vilde med os. Vi kan også hyres som de komiske musikere.
Vi optræder med forskellige karakterer og ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Café Kølbert

Café Kølberts sjove tjenere har begejstret og moret siden 1985, med navne som Frk. Svennevig, Erling, hr. Hamborg, hr. Nitz eller frk. Overgaard. D...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Larsens Serveringsteater

Danmarks sjoveste tjenere - skaber morskab til enhver fest. Med underspillet komik og sublime muskalske indslag, får tjenerne latteren frem i hele ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Formålet med denne portal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så danskere der leder efter den ideelle underholdning og musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog med idéer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...