Find serveringsteater tæt på Kolding her

5.0

Ivan & Thomas

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Kategori:
Underholdning > Shows > Serveringsteater
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, ...

Kategori:
Underholdning > Shows > Serveringsteater
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.5

Tjenershow

Vi er de sjove, optrædende Tjenere og folk er vilde med os. Vi kan også hyres som de komiske musikere.
Vi optræder med forskellige karakterer og ...

Kategori:
Underholdning > Shows > Serveringsteater
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Café Kølbert

Café Kølberts sjove tjenere har begejstret og moret siden 1985, med navne som Frk. Svennevig, Erling, hr. Hamborg, hr. Nitz eller frk. Overgaard. D...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Larsens Serveringsteater

Danmarks sjoveste tjenere - skaber morskab til enhver fest. Med underspillet komik og sublime muskalske indslag, får tjenerne latteren frem i hele ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Klovnen Wilhelm - tjenerklovn til enhver festlig lejlighed

Klovnen Wilhelm - Tjenerklovn (SPECIELT EGNET TIL VOKSEN UNDERHOLDNING)
Få en ekstra sjov oplevelse til den runde fødselsdag, konfirmationen, firm...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal fra starten, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere der leder fuldendt musik & underholdning kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog med inspiration og idéer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller søger underholdning til din næste fest eller event, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...