Find serveringsteater tæt på Vejle her

5.0

Ivan & Thomas

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Kategori:
Underholdning > Shows > Serveringsteater
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, ...

Kategori:
Underholdning > Shows > Serveringsteater
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.5

Tjenershow

Vi er de sjove, optrædende Tjenere og folk er vilde med os. Vi kan også hyres som de komiske musikere.
Vi optræder med forskellige karakterer og ...

Kategori:
Underholdning > Shows > Serveringsteater
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Café Kølbert

Café Kølberts sjove tjenere har begejstret og moret siden 1985, med navne som Frk. Svennevig, Erling, hr. Hamborg, hr. Nitz eller frk. Overgaard. D...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Larsens Serveringsteater

Danmarks sjoveste tjenere - skaber morskab til enhver fest. Med underspillet komik og sublime muskalske indslag, får tjenerne latteren frem i hele ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Klovnen Wilhelm - tjenerklovn til enhver festlig lejlighed

Klovnen Wilhelm - Tjenerklovn (SPECIELT EGNET TIL VOKSEN UNDERHOLDNING)
Få en ekstra sjov oplevelse til den runde fødselsdag, konfirmationen, firm...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere således at personer, på jagt efter god musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et meget bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og idéer til alt indenfor fester og events. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...