Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Shades of the Sixties

Prisniveau

Kr. 8.000 - 16.000

Hjemby

Varighed

2-5 timer

Profil

Med Shades of the Sixties på scenen er du garanteret masser af 60'er rock. Shades of the Sixties spiller ren og uforfalsket 60'er musik med et par ganske få afstikkere til de nærliggende årtier. Musik som man ikke kan sidde stille til, og som alle kan synge med på.
Shades of the Sixties består af 4 glade "drenge", som har mage års erfaring med musik i flere forskellige sammenhænge. .

Læs mere...

Mere om Shades of the Sixties

Shades Of The Sixties er et band fra Vestfyn, som spiller alle de gode gamle 60’er numre, der er et must til enhver fest. Musik som man ikke kan sidde stille til, og som alle kan synge med på.

Medlemmerne i Shades Of The Sixties er en flok halvgamle drenge, som aldrig rigtig er blevet voksne, og som nu har slået sig sammen om dette herlige band. Vi har alle spillet i flere forskellige sammenhænge – i orkestre som f.eks. Five to Rock, Dance On, Assens Harmoniorkester, Tobaksgaardens Jazzband m.v.

Nu er det musik fra 60’erne det gælder! Af taknemmelighed til den store indflydelse 60’er musikken har haft, er det nu på tide at lave vores egne versioner af den bedste musik.

Da vi har mange års erfaring med at spille til diverse arrangementer, har vi været en del rundt på forskellige spillesteder og festlokaler.

Du kan derfor være sikker på at vi opfører os 100% professionelt, og kommer godt ud af det med både tjenere, serveringspersonale, ejere af spillesteder og andre der arbejder for at du får en god fest/arrangement.

Vores primære formål er at alt forløber glat, og at du som arrangør ikke skal spekulere på om musikken nu lykkes. Det har vi helt styr på, og både lys og lyd er trygge hænder hos Shades of the Sixties.

Så alt i alt kan du forvente et orkester der opfører sig yderst professionelt med stor respekt for alle parter, der er med til at sikre dig et godt arrangement.

Kontakt Shades of the Sixties

Kontakt Shades of the Sixties via formularen her, så vil Shades of the Sixties vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.